Bloc eduacatiu amb recursos per aprendre jugant!!

Ens podeu seguir en...

Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos en Google+ Siguenos en Pinterest Siguenos en Blogger Siguenos en Google+

diumenge, 4 de març del 2012

Pinta Mandales per a relaxar-te

Segons la definició extreta de la Viquipèdia, enciclopèdia lliure, Un mandala , literalment «cercle» o «roda» en sànscrit, és un dibuix, pintura o baix relleu normalment amb trets geomètrics que es desenvolupa a partir d'un punt central o axial fins a formar normalment una figura circular o concèntrica. S'hi poden trobar punts o eixos de simetria de manera que tot el dibuix està subordinat i equidistant respecte d'aquest punt central.


Els llibres de mandales generalment obren camins cap a la reflexió sobre el món i sobre un mateix. N'hi ha de diferents orígens i són ideals per a la meditació. Pintar un mandala ens pot informar, entre altres coses, dels nostres estats d'ànim i de les nostres inquietuds. Ens hem d'autoconèixer molt bé per a llegir un mandala correctament i entendre què som i què ens manca. Mai hem d'anar a buscar en el mandala només la vessant estètica; el què ens importa, és el què ens suggereix a nosaltres mateixos la figura i el perquè ho pintem. El mandala representa funcions tant meditatives com relaxants.


Nosaltres, des del  bloc volem recomanar-vos que les pinteu amb els vostres fills i filles, alumnes, inclús amb els més majors de casa, els iaios...mireu aquest bloc..."Descubriendo los mandalas con Valvanera"

I ací teniu unes quantes pàgines on podeu trobar-ne per a descarregar-les i imprimir-les. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada