Bloc eduacatiu amb recursos per aprendre jugant!!

Ens podeu seguir en...

Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos en Google+ Siguenos en Pinterest Siguenos en Blogger Siguenos en Google+

dissabte, 24 de març del 2012

Organitzar-se a casa

Quantes vegades hem escoltat a les famílies: “Li dic al meu fill que ha de fer els deures i sempre em diu que espere un moment...i a la quarta vegada que li ho dic, acabe xillant... sembla que no m’escolta si no és cridant...”
Hem d’intentar que els nostres fills ens facen cas a la primera i no hauríem de dir la mateixa cosa moltes vegades. Per això pensem que és important organitzar bé les rutines i les feines dels nostres fills a casa.

ORGANITZAR ELS MATINS: ABANS D’ANAR A ESCOLA
Aquesta activitat la podem aplicar amb els nostres fills a partir del 3 anys.
L’objectiu és organitzar els matins dels nostres fills abans d’anar a escola.
És necessari crear unes rutines amb els nostres fills i filles. Pels matins, de vegades, ens trobem amb aquells xiquets als qui costa molt alçar-se del llit, que no volen esmorzar, que prefereixen veure la tele en compte de raspallar-se les dents, que no volen anar a escola...
En aquests casos, volem proposar-vos una manera divertida d’organitzar i de crear unes rutines amb els nostres fills mitjançant una plantilla o un horari amb dibuixos que els ajude a interioritzar les coses que ha de fer abans d’anar a l’escola.
A continuació mostrarem l’exemple d’un horari fictici. També inclourem una plantilla en blanc d’un horari, així com dibuixos que ens poden servir per fer-lo. Amb els més xicotets, funciona molt bé incloure dibuixos de les activitats que es van a realitzar.


Exemple:


Organitzar els matins

View more presentations from egmontinyent.


Esta activitat està extreta del llibre “Activitats de tutoria per a les famílies” del CEIP Puig d’en Valls (Eivissa), on els dibuixos són de Toni Marí Marí “Tirurit” (Eivissa) i la coordinadora és Elena Garcia Morell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada