Bloc eduacatiu amb recursos per aprendre jugant!!

Ens podeu seguir en...

Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos en Google+ Siguenos en Pinterest Siguenos en Blogger Siguenos en Google+

divendres, 30 de març del 2012

Joc de lletres

Hui volem presenter-vos un joc molt fàcil de jugar. Es tracta d’una adaptació del Scattergories, un joc de taula que s’ha comercialitzat. Este joc també és conegut com Tutti Frutti.


Per poder jugar necessitem paper i llapis. No hi ha un número definit de jugadors: podeu jugar amb els vostres fiils en casa o amb els vostres alumnes a classe. Un jugador dirà una lletra en veu alta i tothom haurà de pensar paraules que comencen per ixa lletra de les distintes categories que tinguen escrites al paper. 
En l’exemple que donem nosaltres les categories són: nom propi, objecte, animal, menjar i ciutat.



Podeu utilitzar la plantilla que us deixem o fer que els xiquets la facen en una llibreta o un paper: simplement faran una taula i escriuran les categories que acorden els participants. Exemples de categories: color, planta, fruita, mobles, flors, marca, etc.


El primer participant que acabe dirà: “ja està” o una pauta similar. En veu alta, ha de dir totes les paraules que ha escrit i serà l’hora de puntuar. Si la paraula que diu, no l’ha repetida un altre jugador, es puntuarà com a 10 punts. Si està repetida, seran 5 punts.


La nostra adaptació és la següent:

3 comentaris:

  1. Quin joc més divertit!!!

    ResponElimina
  2. A això li deiem "A l'abordatge!" quan jo era menut.
    Desitjavem que ploguera per a no eixir al pati i jugar-hi en classe!!!

    Després li van posar una caixa de cartró un rellotge de sorra dins, li van dir Scatergories i claven 40€ per un joc que és igual de divertit imprimint la vostra plantilla!

    Bona iniciativa, de veres!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Juan José!!
      Totalment d'acord amb el teu comentari...és ben senzill divertir-se sense gastar diners...
      Moltes gràcies pel teu comentari...

      Elimina