Bloc eduacatiu amb recursos per aprendre jugant!!

Ens podeu seguir en...

Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos en Google+ Siguenos en Pinterest Siguenos en Blogger Siguenos en Google+

dimarts, 13 de març del 2012

Mestres

En TV3, estan fent una sèrie d'un total de 10 capítols d'uns 50 minuts de durada, que s'anomena "Mestres". Volem anar mostrant-vos tots els capítols perquè pensem que són interessants, tant per als mestres com per a les famílies. Transcrivim les paraules de presentació que es fa des de la web de TV3 del programa: 


El projecte, iniciat a començaments de maig de 2011, consta de 10 de capítols de 50 minuts de durada, produïts pel departament de Nous Formats de TV3.
Es tracta d’un programa centrat en la feina diària i en l’experiència professional dels mestres i professors d’educació infantil, Primària i Secundària a Catalunya. Té com a objectiu esbrinar com és i què fa un bon mestre, mostrant diferents experiències dins el col·lectiu exemplificant allò que s’anomena “bones pràctiques” i buscant exemples de com la relació entre mestre i alumne ha canviat i continua canviant “vides” en positiu, partint de la idea que molts adults podem afirmar sense cap dubte que almenys un mestre, al llarg de la nostra vida escolar, ha marcat la nostra vida, ens ha obert horitzons i ha canviat la nostra manera de veure el món. També en aquest moment, en que el món educatiu s’enfronta a reptes inimaginables fa uns anys, i en què el debat social sobre l’educació és viu i intens, a vegades agre, hi ha molts mestres que treballen amb il·lusió, amb esforç i amb imaginació per millorar cada dia de la seva feian. Volem saber com treballen aquests mestres i com aborden la seva tasca de cada dia a les aules, i quines són les idees, les reflexions i les intencions que guien la seva pràctica.
Cadascun dels capítols del programa abordarà un aspecte diferent del món educatiu, sempre des de la perspectiva de la relació entre mestre i alumne: la vocació de docent, l’èxit i el fracàs educatiu, la convivència, l’educació en els valors, el lideratge, la incorporació de les noves tecnologies, l’atenció a la diferència i a la diversitat..."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada