Bloc eduacatiu amb recursos per aprendre jugant!!

Ens podeu seguir en...

Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos en Google+ Siguenos en Pinterest Siguenos en Blogger Siguenos en Google+

dilluns, 26 de març del 2012

Testeando

En la pàgina web del CREDA (Lleida): Centre de recursos educatius per a deficients auditius hi ha infinitat de recursos per al món educatiu. Si cliqueu sobre la imatge, accedireu a tot el material, organitzat per mesos.




Dins de la pàgina del CREDA (Lleida), hem trobat una pàgina molt interessant que es diu TESTEANDO…per saber més sobre ells, cliqueu sobre el nom de l’activitat.


Es tracta d’una pàgina web amb un joc que té moltíssimes preguntes (més de 17.000), del tipus del joc del trivial. En cada pregunta anem acumulant punts i també tenim ajudes com en un programa que feien abans en televisió: un comodí, 2X1 o el 50 %. Trobem molt interessant aquest joc ja que les preguntes responen al currículum escolar des del primer cicle d’Educació Primària fins a segon de Batxillerat.


Ací deixem un exemple del test per a repassar l’apartat de lletres, síl•labes, paraules i oracions de Llengua Castellana de 2n d’Educació Primària.





Qui vol jugar?? Cliqueu sobre la imatge per accedir a tots els continguts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada