Bloc eduacatiu amb recursos per aprendre jugant!!

Ens podeu seguir en...

Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos en Google+ Siguenos en Pinterest Siguenos en Blogger Siguenos en Google+

divendres, 25 de maig de 2012

¿Y ahora adónde vamos?: Una divertida pel·lícula per a la reflexióEn alguna ocasió hem parlat de CERO EN CONDUCTA 


 i TRIBU 2.0.,


uns grans impulsors del cine educatiu del qual s’hi pot traure valors. Si cliqueu sobre les imatges podreu conèixer més sobre ells. Hui de nou fem referència al seu treball divulgador de cine perquè buscant informació sobre una pel·lícula que ens va agradar molt, ens hem entropessat amb ells. Es tracta del film libanès “¿Y ahora adónde vamos?”, malauradament una d’eixes pel·lícules gens comercials, tal volta se la pot qualificar de minoritària, perquè el màrqueting i els interessos comercials van per a altre tipus de cine. I també minoritària perquè l’hem vista en versió original subtitulada (àrab i algunes seqüències anglès) i encara que és la millor manera de poder gaudir del cine en la seua essència, no és la manera més popular.
Nosaltres no fent cas a les directrius comercials si hem parat l’atenció en esta divertida demostració d’enginy i coratge femení front l’adversitat, exemple de lluita per la pau, i volem que vosaltres gaudiu com ho hem fet nosaltres. La pel·lícula encara que ho fa de manera superficial, tracta temes profunds. Si es veu la pel·lícula amb fills o alumnes se’ls pot explicar molts contingut vàlids per formar-los en valors com l’absurd de les guerres.
Si cliqueu sobre la imatge, teniu més informació sobre la pel·lícula i l’aprofitament didàctic que s’hi pot treure.


L’entrevista amb Nadine Labaki és molt interessant.

Si voleu llegir una ressenya més extensa sobre la pel·lícula cliqueu al "Racó viatger de Mariló" següent:


Cap comentari:

Publica un comentari