Bloc eduacatiu amb recursos per aprendre jugant!!

Ens podeu seguir en...

Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos en Google+ Siguenos en Pinterest Siguenos en Blogger Siguenos en Google+

dimecres, 2 de maig de 2012

Treballar els hàbits 1: Rentar-se les mans

            El primer hàbit que anem a explicar-vos per a treballar a casa és un que fem cada dia: Rentar-se les mans. L’objectiu és que els nostres fills i filles, des de ben xicotets, tinguen un bon hàbit d’higiene i s’acostumen a rentar-se les mans, sobretot abans de cada menjada.
Mitjançant una plantilla de dibuixos com els de l'exemple, els nostres fills ens explicaran les passes que s’han de seguir per rentar-se bé les mans. És convenient que els deixem explicar-ho a ells, per assegurar-se que ho han entés.


         Una vegada explicat, es posaran en pràctica els coneixements adquirits. Al acabar el dia, els nostres fills i filles tindran un full de registre en el que, amb l’ajuda i la supervisió dels pares i mares, anotaran si han aconseguit fer correctament l’hàbit que estan treballant, en aquest cas, rentar-se les mans. Podran pintar una tovallola cada vegada que segueixen totes les passes dels dibuixos de dalt. Ho han de fer sense ajuda.


 Les activitats estan basades en una idea dels quaderns “Acción tutorial en Educación Infantil paso a paso” de Mª José Marrodán Gironés. Ed. Icce i adaptades en el llibre "Activitats de tutoria per a les famílies” del CEIP Puig d’en Valls (Eivissa), on els dibuixos són de Toni Marí Marí “Tirurit” (Eivissa) i la coordinadora és Elena Garcia Morell.

2 comentaris:

  1. Felicidades! Ya formas parte del proyecto Educació i les TIC 2.0. Si quieres puedes añadir el sello identificativo en tu blog. Espero que te haya gustado. Salutaciones.

    ResponSuprimeix
  2. Quina il·lusió!!!
    Des del bloc de La Caseta et donem les gràcies...

    ResponSuprimeix