Bloc eduacatiu amb recursos per aprendre jugant!!

Ens podeu seguir en...

Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos en Google+ Siguenos en Pinterest Siguenos en Blogger Siguenos en Google+

dimecres, 23 de maig del 2012

Treballar els hàbits 3: Posar-se l'abric

El tercer hàbit que anem a explicar-vos per a treballar a casa és un que ens costa una miqueta en hivern: Posar-se l’abric. L’objectiu és que els nostres fills i filles, des de ben xicotets, tinguen un bon hàbit de vestir-se sols i s’acostumen a posar-se ells l’abric, jaqueta, etc.


Mitjançant una plantilla de dibuixos com els de l'exemple, els nostres fills ens explicaran les passes que s’han de seguir per posar-se l’abric. És convenient que els deixem explicar-ho a ells, per assegurar-se que ho han entés.
Una vegada explicat, es posaran en pràctica els coneixements adquirits. Al acabar el dia, els nostres fills i filles tindran un full de registre en el que, amb l’ajuda i la supervisió dels pares i mares, anotaran si han aconseguit fer correctament l’hàbit que estan treballant, en aquest cas, posar-se l’abric. Podran pintar un abric cada vegada que segueixen totes les passes dels dibuixos de dalt. Ho han de fer sense ajuda.
Es poden utilitzar també estes imatges per treballar dins de l’aula per treballar l’hàbit de : Posar-se la bata.


Posar-se l'abric

View more presentations from egmontinyent.
Les activitats estan basades en una idea dels quaderns “Acción tutorial en Educación Infantil paso a paso” de Mª José Marrodán Gironés. Ed. Icce i adaptades en el llibre "Activitats de tutoria per a les famílies” del CEIP Puig d’en Valls (Eivissa), on els dibuixos són de Toni Marí Marí “Tirurit” (Eivissa) i la coordinadora és Elena Garcia Morell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada