Bloc eduacatiu amb recursos per aprendre jugant!!

Ens podeu seguir en...

Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos en Google+ Siguenos en Pinterest Siguenos en Blogger Siguenos en Google+

dilluns, 2 d’abril del 2012

Dia Internacional del Llibre Infantil

Cada any, des del 1967, el 2 d’abril celebrem el Dia Internacional del Llibre infantil, coincidint amb la data de naixement del gran escriptor danés Hans Christian Andersen. Aquesta iniciativa la promou l’IBBY (International Board on Books for Young People), amb la intenció de donar a conèixer els bons llibres infantils i juvenils i, com no, promocionar el gust per la lectura entre els més joves. La secció espanyola de l’IBBY s’anomena OEPLI (Organització Espanyola per al llibre Infantil i Juvenil. 
Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre i és l’encarregada de la realització i coordinació de tota classe d’activitats de promoció relacionades amb el llibre infantil i la lectura.
Cada any, una secció nacional té l’oportunitat de ser la patrocinadora internacional d’aquest dia i ha de seleccionar dos autors del seu país, un escriptor i un il·lustrador perquè elaboren un cartell que es distribuirà per tot el món i promocione la celebració del Dia del Llibre Infantil. La secció d’enguany és Mèxic.
El tema del cartell d’este any és: “Había una vez un cuento que contaba el mundo entero”. El text l’ha fet Francisco Hinojosa i la il·lustració Juan Gedovius.

Si cliqueu sobre la imatge, podreu llegir el text en varios idiomes.

Podeu mirar també, el quadern que ha editat la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, commemoratiu del seu desè aniversari. Si el voleu visualitzar, poderu clicar sobre la imatge:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada