Bloc eduacatiu amb recursos per aprendre jugant!!

Ens podeu seguir en...

Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos en Google+ Siguenos en Pinterest Siguenos en Blogger Siguenos en Google+

dimarts, 7 de maig de 2013

Lectoescriptura: dibuix-paraula

Hui us presentem un joc per a treballar la lectoescriptura. Es tracta d’associar un dibuix amb la paraula corresponent. Mireu els exemples:


Per a fer el joc, haurem de plastificar, per una banda, les imatges dels animals que us deixem a continuació, i per altra, plastificarem els noms dels animals. Les imatges d’animals, són pictos d’ARASAAC. Una vegada plastificats, retallarem un a un, cada imatge i cada nom d’animal. El joc consisteix en emparellar un dibuix d’un animal, amb el seu nom corresponent. Es pot jugar tant de manera individual com per parelles.
Amb aquest joc, treballem la lectoescriptura d’una manera divertida. Hem preparat el joc en castellà i en valencià. També teniu l’opció de treballar amb lletra de pal o amb lletra cursiva, depenent de l’etapa educativa o el nivell de l’alumne.

Cliqueu sobre cada imatge per accedir al material. El trobareu en forma pdf per poder-lo imprimir i plastificar.

  • Associar dibuix-paraula (valencià - lletra de pal):


  • Associar dibuix-paraula (castellà - lletra de pal):


  •  Associar dibuix-paraula (valencià - lletra lligada):


  •  Associar dibuix-paraula (castellà - lletra lligada):
Si cliqueu sobre la següent imatge podreu accedir al material publicat en la pàgina d’ARASAAC. Des d’ací els donem gràcies per compartir els seus pictogrames.4 comentaris: