Bloc eduacatiu amb recursos per aprendre jugant!!

Ens podeu seguir en...

Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos en Google+ Siguenos en Pinterest Siguenos en Blogger Siguenos en Google+

dilluns, 4 de febrer del 2013

Conte: "La mare i els cavallers contra el càncer"

Hui, 4 de febrer és el dia mundial contra el càncer...

Des del bloc d’Olga, Petits Grans Artistes, hem vist una entrada que ens ha paregut molt emotiva i volem donar-li difusió. Es tracta d’un conte anomenat “La mare i els cavallers contra el càncer” escrit per Marga Martí i il·lustrat per Mª Josep Montagut. Este conte forma part de la campanya “Com ho diem als nostres fills” i ajuda a explicar als més xicotets de casa que han de passar per una situació difícil si tenen a prop algun familiar o conegut amb càncer. El conte va sorgir de la necessitat d’una mare (l’autora del conte) d’explicar als seus fills la seua malaltia. Cliqueu sobre la imatge per llegir la seua entrada.


Cliqueu sobre la imatge per poder llegir el conte.



5 comentaris:

  1. Gràcies per fer difusió! Tant la Marga com la MªJosep estan del tot agraïdes!!! Sé que per elles aquest conte va significar molt!!!
    Salutacions des de Petits Grans Artistes! ;O)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Olga, sempre és un plaer donar a conèixer el treball ben fet i el més important, fet amb el cor...moltes gràcies...

      Elimina
  2. Moltes gràcies per obrir i mostrar a qui ho necessiti una idea que va sorgir per explicar la praula càncer als nens. Molt petons.
    Marga Martí

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tú Marga per compartir el teu conte que reflexa molta valentia i molt d'amor...ens fa molta il·lusió que ens hages escrit un comentari...Besets des de La Caseta...

      Elimina
  3. Des d’altra integrant del bloc de la caseta, de nou gràcies Marga. Nosaltres hem fet difusió però tu has tingut el coratge de plasmar-ho. És un tema difícil d’explicar, difícil de viure per a qui està al voltant. Envies missatge d’esperança, la lluita s’ha de fer malgrat la duresa, malgrat tot, malgrat saber, com el cas de ma mare fa 14 mesos, que tothom no pot guanyar la batalla.

    ResponElimina