Bloc eduacatiu amb recursos per aprendre jugant!!

Ens podeu seguir en...

Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos en Google+ Siguenos en Pinterest Siguenos en Blogger Siguenos en Google+

dimecres, 27 de juny del 2012

Recursos Digitals per ensenyar, aprendre i treballar.

En la pàgina web del CREDA (Lleida): Centre de recursos educatius per a deficients auditius




Hem trobat una pàgina molt interessant…“Recursos Digitals per ensenyar, aprendre i treballar.” Cliqueu sobre la imatge per accedir a la pàgina.


Recursos digitals per ensenyar, aprendre i treballar és una pàgina que neix a la Zer l’Eral (Lleida): zona escolar rural que agrupa les escoles dels municipis d’Alfés, Alcanó, Sarroca, Sunyer i Torrebesses.


Va ser creada i coordinada pel seu director Pep Borràs Carles que consta, juntament amb la coordinadora d’informàtica de la Zer, Gesamina Vallés, com a propietaris de la pàgina. Tots els mestres de la Zer estan repartits en seminaris de treball i són els encarregats de revisar els continguts de la pàgina i anar afegint-ne de nous. La idea, segons paraules dels creadors “és crear un portal pedagògic útil i àgil on els nostres alumnes trobin recursos digitals per aprendre i practicar aspectes concrets del currículum de forma intuïtiva, ràpida i fàcil.”
Esperem que us resulte profitosa...
Hi trobareu els següents apartats:


Per saber més sobre esta pàgina de recursos, podeu clicar en el següent títol: 

També hi ha un apartat de recursos per als mestres classificats per etapes de la següent manera. Si cliqueu sobre la imatge, podeu accedir als recursos.


Dins de cada àrea trobem tots estos apartats:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada