Bloc eduacatiu amb recursos per aprendre jugant!!

Ens podeu seguir en...

Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos en Google+ Siguenos en Pinterest Siguenos en Blogger Siguenos en Google+

dijous, 9 de febrer del 2012

Modificació de conducta

Aquesta activitat es  pot aplicar als xiquets a partir de 3 anys.
L’objectiu és millorar el comportament del nostre fill a casa.
Es tracta de fer el seguiment d’un xiquet que ha de canviar i/o reconduir algunes conductes per a que el seu comportament millore a casa.
El primer que farem serà parlar amb el nostre fill per explicar-li quines de les conductes que té a casa no són adequades per al bon ambient familiar. Li proposarem que les modifique a canvi d’una recompensa. Hi ha diverses opcions: pintar un cuc, pintar un caragol, pintar una flor, entre d’altres.  El xiquet es compromet a canviar una sèrie de comportaments inadequats i, al final del dia, si ho ha cumplit, podrà pintar un tros del dibuix triat. Quan haja completat el dibuix, tindrà una recompensa que prèviament haurem pactat. És important recordar que les recompenses materials no són recomanables. En canvi li oferirem alguna cosa que li agrade al nostre fill: jugar una estona amb l’ordinador, anar al cinema, etc.

Exemple:
EL CARAGOL DE LAIA
Dibuixos fets per Toni Marí Marí "Tirurit"
PER PODER PINTAR HEM DE...  



  

ESCOLTAR I FER CAS ALS PAPÀS







FER ELS DEURES





PREMI: JUGAR UNA ESTONA AMB L'ORDINADOR


Aquesta activitat està extreta del llibre: Activitats de tutoria per a les famílies, del CEIP Puig d'en Valls (Eivissa).on els dibuixos són de Toni Marí Marí "Tirurit" (Eivissa) i la coordinadora és Elena Garcia Morell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada