Bloc eduacatiu amb recursos per aprendre jugant!!

Ens podeu seguir en...

Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos en Google+ Siguenos en Pinterest Siguenos en Blogger Siguenos en Google+

dijous, 3 d’octubre del 2013

"ACCIÓN MAGISTRAL 2013"

Este bloc ha canviat d'adreça. Si voleu seguir les novetats, aneu a:


També hem creat una nova pàgina de facebook per a qui ens segueix per les xarxes socials:
https://www.facebook.com/pages/La-Caseta-un-lloc-especial/190505911076154





Durant els dies 27 i 28 d’octubre les mestres de PT i AiL, integrants del bloc de la CASETA UN LLOC ESPECIAL, Silvia, Elena i Mariló, vam estar en Madrid assistint a l’encontre “ACCIÓN MAGISTRAL 2013”, organitzat per la FAD (Fundació d’Ajuda contra la Drogadicció), la Unesco i el BBVA, que tenia per finalitat tractar el tema de l’educació en valors i propiciar els projectes educatius entre centres de diversos llocs. 

Va ser una experiència fabulosa el fet de poder compartir preocupacions, treball, problemes, debat i motivació amb un grup tan nombrós i divers de professionals de l’educació. Hi ens ajuntàrem procedents de tota Espanya.
Des del primer moment ens reberen atentament tractant-nos amb cura, valorant-nos com a professionals, escoltant-nos i donant-nos l’oportunitat de poder parlar i demanar.


Van ser uns dies d’optimisme, de tornar a creure que TOT ÉS POSSIBLE, un optimisme que no hem de perdre perquè hem de mantenir l’esperit i les ganes d’educar en valors per damunt de tot, ganes d’EDUCAR MÉS QUE ENSENYAR. I ho hem de fer malgrat els entrebancs que tantes vegades trobem en el nostre treball.

Ací teniu un vídeo amb els millors moments de l'encontre:



I si voleu conéixer més sobre els projectes que duen a terme des de “Acción Magistral”, cliqueu sobre la imatge:



Volem compartir amb vosaltres  unes fotos del nostre pas per l'encontre:


3 comentaris:

  1. Gràcies, i espere repetir l'any que ve! beset

    ResponElimina
  2. Nosaltres tambè ho esperem. Sempre es trau profit de tantes hores intenses on no es para de compartir, qualsevol moment és vàlid per a conéixer nova gent i noves idees, siga entre corredors, al voltant d'una taula de menjar o de treball, tan se val, la qüestió és dependre. Besets a tu també.

    ResponElimina
  3. Va ser una molt bona experiència a tots els nivells, professional i personal...besets a les dos...

    ResponElimina