Bloc eduacatiu amb recursos per aprendre jugant!!

Ens podeu seguir en...

Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos en Google+ Siguenos en Pinterest Siguenos en Blogger Siguenos en Google+

dissabte, 19 de maig del 2012

Premi "Dardos"


Hui estem de celebració: des del bloc Recursos per a l’Educació Especial 
Cliqueu sobre la imatge per accedir al bloc
ens han donat un PREMI!!! S’anomena “premi Dardos” i volem donar-li les gràcies a Yolanda, responsable de "Recursos per a l'Educació Especial" per haver pensat amb nosaltres.


Este premi és una manera de conèixer el treball de molts docents que amb el seu bloc ens obrin les portes de les seues classes, de les seues escoles, de les seues experiències…

També hi trobem la bona feina que fan moltes mares que estan molt implicades en l’educació dels seus fills i que ho deixen plasmat als seus blocs. 

Nosaltres, per la nostra part, estem contentes de compartir amb qui estiga interessat, les nostres “cosetes”. Moltes gràcies a tots i cadascú dels que, alguna vegada, s’heu parat a donar una ullada a “La Caseta, un lloc especial”.




Les normes per a rebre el premi són:
-          posar el premi al bloc.
-          posar el link del bloc que te l’ha otorgat.
-          donar el premi a 6 blocs més.

Encara que no és fàcil triar, hi va la nostra selecció de sis blocs que, al nostre parer, es mereixen este premi:

Bloc “Velosipios”:


Bloc “Educació i les TIC 2.0”


Bloc “Adictes a l’autonomia”


Bloc “Portfoli del professor”


Bloc “Diverneetic”


Bloc “CEIP Puig d’en Valls. Blog de sisè”


3 comentaris:

  1. HOla des de Velosipios! Estic molt contenta per aquest premi! Gràcies per tot cor! Es un plaer poder compartir amb vosaltres tot el que anam trobant per la xarxa i materials propis!
    Salutacions des de Menorca!

    ResponElimina
  2. Hola Elena, som na Carmen de Puig d'en Valls. Ja he vist el teu comentari al meu bloc. Us don l'enhorabona pel premi DARDOS. A partir d'ara aniré visitant el vostre bloc.
    Una abraçada molt forta.

    ResponElimina
  3. Moltíssimes gràcies pel premi!!! ens animeu a seguir compartint materials, experiències, reflexions... que puguen servir a altres (i a seguir trobant blogs amb materials tan interessants com el vostre), molts ànims!

    ResponElimina